Rinumërimi i votave/ Jo vetëm LSI-ja, Monika merr një tjetër “goditje” nga...

Mbyllet rinumërimi i 108 kutive të votimit të qarkut Durrës. 

LSI nuk arrin dot të fitojë mandatin e deputetit, pas pretendimeve se i ishin vjedhur votat.

Pas rinumërimit të votave, LSI jo vetëm nuk ka arritur të marrë vota shtesë, por ka humbur edhe një votë, ndërsa dy partitë e mëdha, PS dhe PD kanë humbur përkatësisht 26 dhe 38 vota. Përfundimisht PS merr 8 deputetë në Durrës, PD 6 dhe LSI asnjë.