Rregullat e reja: Ja kush lejohet të udhëtojë drejt Italisë nga Shqipëria

Shqipëria nuk bën pjesë tek lista e shteteve që mund të udhëtojne lirisht drejt Italisë për arsye turizmi.

Rregullat për udhetimet drejt italisë janë shtyrë deri me date 30 korrik. 

“Hyrja në Itali nga Shqipëria është e lejuar për qytetarët italianë / BE / Shengen dhe anëtarët e familjes së tyre, si dhe mbajtësit e statusit të rezidentit", thuhet në njoftimin e Ambasadës.