Sapo del nga banesa Ramës i ndodh e papritura, "Na marshin të keqen ata që...

Kryeministri Edi Rama ishte ditën e sotme në Maminas aty ku pa nga afër banesat e rindërtuara.

Pasi dhuroi çelsat e shtëpisë së re teksa po dilte nga shtëpia, shoqëruesi i tij u përplas me një tavolinë dhe aty u derdh në tokë ujë. Rama tha se është syri i keq. 

"Kujdes. Hajde, syri i keq. Na marrshin të keqen"– tha Rama e më pas buzëqesh.