Shqipëria është gati/ E Fundit: BE jep një "PO" të madhe Ramës, brenda pak ditësh...

Shqipëria ka bërë progres shumë të madh drejt Europës.

Ambasadori i BE-së, Luigi Soreca deklaroi se Shqipëria brenda pak ditësh do të zhvillojë tryezën e parë ndërqeveritare. 

"Rama ka marrë një "PO" të madhe nga Bashkimi Europian, jemi afër një momenti shumë të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë drejt Europës. Shqipëria ka bërë shumë progres dhe tani është pranë momentit për fillimin e negociatave", tha Soreca.