Si askush tjetër.| Qeveria Rama ndërton stadiumin e ri modern, hapet...

Qeveria Rama e ka bërë realitet dhe tashmë Egnatia me pjesëmarrjen në Superligë do të ketë një stadium të ri. 

Në Rrogozhinë janë duke punuar me ritme të shpejta, ku tribuna kryesore është drejt fundit. Fusha tanimë është drenazhuar dhe niveluar, duke pritur barin e gjelbër.

Stadiumi i Egnatias do jetë me ndriçim, teksa me nisjen e sezonit të ri, ekipi do luajë në stadiumin e qytetit që pritet të jetë gati edhe pse jo në 100 përqindëshin e tij.