Si asnjëherë! Ngjela njofton goditjen e 2-të që do marrë Saliu. Së shpejti do t'i...

Avokati Spartak Ngjela ka folir për vendimin e Amerikës që shpalli "Non Grata" Sali Berishën.

Sipas Ngjelës politika amerikane do t’ia paraqesë SPAK-ut provat e “korrùpsionit që ka bërë Sali Berisha”.

“Amerika goditi korrupsionin dhe krimin e Sali Berishës dhe të gjithë familjes së tij. Kuptohet se ky është vetëm kapitulli i parë. Politika amerikane që ka marrë përsipër reformën anti-korrupsion në Shqipëri. Do t’ia paraqesë SPAK-ut provat per Berishen, prisni dhe shikoni…”, tha Ngjela duke paralajmëruar ditë të vështira për Saliun.