SPAK nis hetimet/ Zbulohet investimi 2 milionë euro, nisin problemet për Berishën

SPAK ka nisur që të lëkundë themelet e perandorisë së korrupsionit në Shqipëri. 

Prej disa javësh, anëtarë të SPAK-ut po hetojnë korrupsionin dhe pasurinë me vlerë miliona euro të ish-kryeministrit, Sali Berisha, të cilën e ka fshehur në emër të fëmijëve. 

Gazetari i njohur, Adriatik Doçi ka zbuluar se ka nisur hetimet për pasurinë e Shkëlzen Berishës i cili ka bërë një investim rreth 2 milionë euro në Gërdec, ku ka ngritur një fabrikë për përpunimin e boronicave.