Të hiqet ora 22:00/ Hapet vendi, Rama e ka gati lajmin fantastik për shqiptarët...

Shqipëria po buzëqesh falë punës fantastike të kryeministrit Rama i cili ka propozuar që të heqë orarin e mbylljes. 

Rama i ka kërkuar Komitetit të E|kspertëve të heqin fashën e orarit pasi Shqipëria është duke arritur imunitetin e popullatës dhe vaksinimi masiv i qytetarëve është shtrirë në të gjithë vëndin. 

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 51 raste të reja dhe 834 pacientë kanë janë shëruar. Të dhëna që tregojnë se pandemia në Shqipëri po shkon drejt fundit.