U kry më shpejt se BE/ Rama që në mëngjes jep lajmin e bukur për shqiptarët: Arritëm...

Shqipëria buzëqesh madje po ec me hapa më të shpejtë se disa nga vendet anëtare të Bashkimit Europian. 

Falë punës së shkëlqyer të kryeministrit Rama, në Shqipëri po vijon proçesi i vaksinimit masiv të popullsisë shqiptare.

"Kemi bërë mbi 25 mijë vaksinime në ditë. Janë mbi 450 mijë vaksinime të kryera deri më sot dhe brenda majit pritet të kapet numri i 1 milion të vaksinuarve. Po vijon me stafin e hotelerive për të lehtësuar sa më shpejt turizmin”, njofton Qeveria Rama.