Vendimi I FUNDIT i Qeverisë Rama, ja çfarë ndodh me kufizimet kësaj jave...

"Shqipëria po ia del”, Kryeministri Edi Rama ka bërë një punë fantastike në menaxhimin e pandemisë.

Tashmë vendi ynë preku shifrën e 700 mijë të vaksinuar dhe në këtë mënyrë po kthehet imuniteti i plotë i popullsisë. 

Spitalet janë lehtësuar, rastet e reja janë ulur ndjeshëm dhe brenda kësaj jave Qeveria Rama ka vendosur që të hiqet ora policore. Sezoni turistik do ta gjejë Shqipërinë të hapur plotësisht.