Vendimi i Qeverisë Rama, ja çfarë ndodh me orarin e mbylljes. Pas 6 ditësh do të...

"Shqipëria po ia del”, Kryeministri Rama ka bërë një punë fantastike në menaxhimin e pandemisë.

Tashmë vendi ynë preku shifrën e 750 mijë të vaksinuar dhe në këtë mënyrë po kthehet imuniteti i plotë i popullsisë. 

Spitalet janë lehtësuar, rastet e reja janë ulur ndjeshëm dhe në fund të muajit maj Qeveria Rama ka vendosur që të hiqet ora policore dhe maska. Sezoni turistik do ta gjejë Shqipërinë të hapur plotësisht.