Vendimi për shtresën e mesme/ Rama njofton: U japim lekë familjeve që...

Banka Botërore do të mbështesë Shqipërinë me një program prej 80 milionë dollarë.

Janë para që do tu vijnë në ndihmë familjeve shqiptare të cilat janë prekur nga tërmeti ose pandemia (rindërtohen shtëpi dhe ilace FALAS). 

Po ashtu, Qevria Rama do të financojë disa sektorë kyçë të ekonomisë si bujqësia apo turizmi. Kjo mbështetje është pjesë e një programi të gjerë të kryeministrit Rama që i ofron ndihmë shtresës së mesme.