Vlonjatët e braktisin PD-në, Lulzim Basha sot merr një tjetër ‘goditje’ nga...

Pas humbjes në zgjedhje, PD po zhvillohen zgjedhjet e brendshme për të zgjedhur kryetarin e ri. 

Mesa duket Luli është braktisur nga të gjithë anëtarët demokratë të cilët kanë të drejtë vote. Disa humbje radhazi të Bashës kanë zhgënjyer demokratët dhe gjatë takimit në Vlorë kanë marrë pjesë vetëm 5 anëtarë të PD-së. 

Kjo është një tjetër "goditje" e rëndë për Lulin që pavarësisht 6 humbjeve kërkon të qëndrojë kryetar i opozitës.