Vlorë apo Durrës? Socialisti na tregon: Rama do të zgjedhë të bëhet deputet në...

Deputeti i PS-së, Lefter Koka beson se kryeministri Edi Rama do të mbajë mandatin e deputetit të Durrësit.

Kryesocialisti ka dalë fitues në dy qarqet, në Vlorë dhe në Durrës, e për këtë Koka beson se ai do të jetë tashmë deputet i këtij qyteti. 

"Rama më ka telefonuar disa ditë përpara dhe më tha që do jem deputet në Durrës", tha Koka.