Zv.kryeministri Braçe jep lajmin e shumëpritur: Mezi pres të firmos …

Zv.kryeministri Erion Braçe me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës ka publikuar foto me disa punëtorë.

Braçe shkruan se mezi pret që të fimosë pagën minimale 400 mijë lekë, si dhe tatimin zero për pagat deri në 400 mijë. 

Ai shton se tatimi zero është në fuqi për biznesin e vogël dhe për të ardhurat e punëtorëve të bujqësisë.